2020-03-01 662 瀏覽
上個星期五,喺街度偶遇,兩三個同學仔, 非常之高興, 太耐冇見了, 於是約埋喺大角咀稻香飲茶。 呢度啲顧客唔算多, 大概係因為疫情, 但係所有工作人員都戴上口罩, 依然可以聽見錯落有聲的歡迎聲, 啲點心都還可以接受, 食品够熱, 出品時間適中, 枱面擺放一個點心半價牌, 令到我哋眼前一亮, 原來十一點前落order, 十一點半前埋單,有半價。 我哋一共四個人, 叫咗十幾籠點心, 去到11點15分左右, 仲有兩個點心味嚟, 就諮詢樓面, 點算? 佢話畀我哋知,到時我哋可以埋單先,佢盡快幫我哋將點心今晚出嚟, 果然佢三分鐘之後就將 兩個點心跟返出嚟啦。 令到我哋可以順利準時埋單享受半價優惠! 呢種做法真係好值得業界借鑒! 呢度啲環境都算整潔! 佢哋五時都有做粉麵半價推廣! 斑腩 孖寶 衹售98蚊!呢次偶遇我哋都聚得好開心! 都可謂係平靚正