2021-10-26 33 瀏覽
是日早放又未夠鐘上堂,就揾左呢間Cafe黎試啦。差唔多五點先黎到,好彩趕得切last order,留意雖然佢地係尖沙咀,但6:00pm就關門架啦。店面坐位唔多,最盡大概十個,好適合兩個女仔黎談心。餐牌都係輕食為主,自己又唔想太飽,所以就淨係叫左個牛油果Bagel ($48)加杯熱Latte($43),偷得浮生半日閒,食個tea望住岀面都幾爽。想讚下待應好貼心,會問熱飲洗唔洗一齊上☺️等左大概十分鐘,就兩樣一齊新鮮熱辣咁送黎。賣相都幾靚,完全見哂牛油果切得好靚咁放係bagel上面,bagel都係兩面烘過再搽上牛油,炒蛋亦唔會過老,而且都有淡淡牛油香。伴菜有沙律菜同切左哈哈笑嘅蕃茄,感覺窩心!Latte都不過不失,唔會過酸。Menu亦有其他創意飲品,如果想去間可以有自己靜靜地嘅時候,不妨一試!