2017-10-17
呢間cafa地點隱蔽,絕對係鬧市中既一片綠洲。佢位於球場旁邊既一條小巷,旺中帶靜,人地行街唔會直望到鋪面,而且入面既環境光猛好座,有格局又有貓玩,絕對適合偷情人士,呢個時候要問,點解座我對面果個係男人...Cafe 以郵寄為主題,有興趣既朋友可以買埋postcard郵票寄埋,d postcard 都幾有香港特色,而且唔貴 ($20/pack有4-5張),我買左pack 黎寄俾上海既朋友。貓仔有d怕醜,人少時玩左陣,到人多就回左巢了。我地點左All day breakfast, 鰻魚燒玉子,雞翼,意大利蕃茄Pizza, 同兩杯野飲。野食整體質素其實唔錯,有8分。鰻魚玉子燒黎先,好有誠意既製作,鰻魚燒得好香好多汁,而且同蛋既味道好夾。Pizza好香芝士味同好脆,feel 到勁熱氣,但忍唔住係咁食。燒雞翼辣辣地,入面放左D糯米,又係好熱氣但好好食。All day breakfast 雖然都好食,但相比起鰻魚燒,pizza 同雞翼,呢樣稍為失色,有7分,冇辦法對手太強了。溫馨提示:要注意呢度好多野都係自助,我就幾鐘意,但應該唔岩d追求服務既人士。
貓仔有d怕醜,人少時玩左陣,到人多就回左巢了。
燒雞翼辣辣地,入面放左D糯米,又係好熱氣但好好食。