2022-12-09 236 瀏覽
今日好友話南角道有間咖啡店好正,我一聽到就話好呀就去!事實上九龍城也是我喜歡的地方,一入去佢哋D裝修絕對是我杯茶,白色底啡色椅桌🥹原來平時好多人排隊架!但今日完全唔使排隊真好!一坐低朋友話呢度D虹吸咖啡好正!不過今日侍應話無,咁惟有選擇手沖咖啡啦!我叫咗杯衣索比亞日曬咖啡,帶花香味和提子味,不太酸容易入口,body 中等不太濃,香味中等。朋友叫咗一杯果味重嘅咖啡,帶橘皮味偏酸,body中強度,香味濃。食埋Tea set ,朋友話呢度D雞翼好正,又想試下,可以三隻辣三隻唔辣!真係好味👍🏻皮脆嫩肉,雞翼都算大隻!下午茶都食得好飽,坐得好舒服,下次經過九龍城都會再嚟😊
2022-12-08