同朋友慶祝生日,我地搵咗間鐵板燒試吓,我地嗌咗鳥海山鐵板燒二人前🍽️ ✨沙律沙律醋酸酸地好開胃✨刺身有四款唔同刺身,粒貝、飯池鯊、油甘魚、深魚池魚🧜🏻鮮甜嘅粒貝肉,爽口彈牙;飯池鯊味道濃郁,帶有豐富嘅魚油香味👅豐腴嘅油甘魚肉,口感滑嫩帶有淡淡嘅油脂味;而深海池魚肉質鮮嫩,全部刺身都好新鮮🤩✨龍蝦🦞金黃色好吸引😍好有份量!因為本身既龍蝦冇貨轉左用西澳大龍蝦只係套餐加$80非常之抵食🥹膏多肉嫩😆每舊龍蝦肉都沾滿咗蝦膏,非常鮮甜,肉質彈牙爽口! ✨南非鮑魚南非鮑魚肉質鮮嫩,好有鮮味!因為食材本身就好新鮮,師傅用左小量牛油、醬油、清酒,做佐料調味👨🏻‍🍳已經帶出左海鮮既鮮香甜✨鵝肝多士鵝肝煎到金黃酥脆,肉質滑滑嫩嫩,油脂味好香🦢士多吸晒d精華😍✨牛肉薄燒M9+和牛 牛肉片燒到嫩嫩哋,微微帶焦香色。包住大量蔥花同炸蒜粒😍好有口感✨炒飯 麵豉湯加入咗櫻花蝦、蛋、香蔥,每粒蛋都俾蛋液包裏住,呈金黃色,粒粒分明🤩味道鮮美🍚 麵豉湯底濃郁,味道醇厚✨炒野菜新鮮嘅椰菜炒熟之後仲保持住椰菜嘅鮮脆口感,味道清爽🥬整體黎講,係傅統嘅鐵板燒,一個套餐有齊沙律、刺身🧜🏻龍蝦🦞鮑魚、鵝肝多士🦢牛肉薄燒🐮炒飯、湯、炒野菜

✨沙律

✨鵝肝多士

✨牛肉薄燒

✨炒飯 麵豉湯

✨炒野菜
新鮮嘅椰菜炒熟之後仲保持住椰菜嘅鮮脆口感,味道清爽🥬

整體黎講,係傅統嘅鐵板燒,一個套餐有齊沙律、刺身🧜🏻龍蝦🦞鮑魚、鵝肝多士🦢牛肉薄燒🐮炒飯、湯、炒野菜🥬味道不俗,可以一試!