2023-09-12
呢間cafe都係間傢具店 入面裝修幾時尚 🤣店員話呢度可以俾大家租嚟開party, cooking classes, events 等 😍 Cafe以輕食為主 有all day breakfast 同open sandwich 🤤-🦞龍蝦忌廉汁大蝦長通粉 $108佢嘅大蝦好彈牙 龍蝦汁好creamy 長通粉夠煙韌 好掛汁 每條都有龍蝦忌廉汁 仲有🍅🤤-🍫Earl Grey Chocolate $55好好飲 佢嘅Earl Grey味好香好出 冇俾朱古力味蓋過 朱古力味好濃 但係唔甜又唔漏 好milky😋-🍰抺茶戚風蛋糕 $58抹茶忌廉唔會過甜 好香抹茶味 而且食落感覺都幾輕盈 戚風蛋糕口感鬆軟 好濕潤 好快就俾我哋食晒-🍨Greek Yogurt Bowl $68 擺盤好靚 生果有士多啤梨 香蕉 提子 Greek yogurt唔會太酸 加咗granola 同埋蜜糖 granola令口感層次更加豐富 😍-📍The Cafe@Cassina中環雲咸街19-27號威信大廈地下A2號舖
🦞龍蝦忌廉汁大蝦長通粉 $108
🍫Earl Grey Chocolate $55