2024-07-15
帶位嗰陣已經講咗要幾點交位,落單嗰陣又提,每次加單都提,感覺好似催我哋走咁。離交枱時間仲有20分鐘,有個夥計行埋嚟就問我哋要唔要打包,問到老人家唔耐煩,佢就好惡咁樣講咗一句問你使唔使打包啊?搞到好冇癮。講返最重要嘅食物,一入到去叫咗黃金鮮魷同咕嚕肉。黃金鮮魷唔好食,出面個炸皮同入邊嗰舊鮮魷一啲都唔夾,食咗一舊就唔係好想再食。咕嚕肉好普通。之後叫咗胡椒豬肚湯,味道亦都係好普通,杏汁味太重,又見到評語話啲菜唔係好熱,食落就覺得個湯都好夠熱,冷氣吹住嘅時候飲都幾舒服。之後叫咗幾個小食,包括咖喱水魷,麻辣牛柏葉,雞絲粉皮同埋椒鹽雞翼尖。味道都係好普通,雞絲粉皮嘅粉皮太厚,上面嘅雞絲都唔太好食。椒鹽雞翼尖冇乜椒鹽味,食得唔過癮。見啲評語話服務態度好差,公道講句,大部份夥計都好好人,好肯幫手,叫加單同加嘢飲都好快手,係最尾被嗰位夥計催到唔係好耐煩。建議訂位嗰陣提埋客人有時間限制,咁大家有晒心理準備唔使咁勞氣。總括嚟講,嘢食味道普通,員工態度有改善空間,試過一次未必會再試。