2009-11-24 19 瀏覽
如果唔係朋友推介,都唔會再嚟食.第一次幫襯係今年年頭,兩位,火鍋,啱啱食完放低筷子,準備撩牙,比個肥佬老板攞咗張單埋嚟同我地講,拍爛檔埋咗張單去,出面有好多人等位,冇法子啦坐正係門口,當時個頭"慶"到出煙,彈咗句"我地又唔係食完好耐,賴死唔走嗰D,個死肥佬仲"潤"我地,下次再坐耐D.個朋友約食飯,又要嚟呢到,好..比多次機會唉!!!今次5人坐樓上,食小菜,今次仲慘,比人"昆"之如又比人催埋單,第二次啦,點比機會呀!!炸子雞 (半隻$130)-超乾,唔好食,好柴皮,超級搵笨- (有個伙計推薦話平時要訂先有得食,今日有唔洗訂,好就要半隻試吓先!!睇吓係咪咁勁!)激辣避風塘水魷-原先食頭一兩塊,真係好好味道,但唔知點解隔咗一陣再食,好鬼鹹,入唔到口,D醬"結"得好緊要, 唯有用D茶沖一沖.蒜蓉蒸蝦-差-唔夠蒜蓉(係蒜粒先真),其實呢味餸一D都唔難整,都唔知點解????是晚還叫咗-炸大腸,炒菜,椒鹽豆腐,豉椒炒蜆,生炒排骨-正常正當大家食得7788,有位火計好客氣問我地夠唔夠食,要唔要再落單,好快咁有位亞姐嚟收嘢,其中有位朋友話,佢地成日望住我地張枱,點知正當大家想準備撩牙,已經有位人兄攞咗張
如果唔係朋友推介,都唔會再嚟食.

個朋友約食飯,又要嚟呢到,好..比多次機會

正當大家食得7788,有位火計好客氣問我地夠唔夠食,要唔要再落單,好快咁有位亞姐嚟收嘢,其中有位朋友話,佢地成日望住我地張枱,點知正當大家想準備撩牙,已經有位人兄攞咗張單埋嚟叫我地埋單
大家當時0晒咀

連推介嗰位朋友都冇聲出