年初三約朋友在銅鑼灣食飯,好多餐廳一係未開市,一係無得訂枱,搵到呢間又開又有得訂枱地點又方便又有咁多like就試下,結果好滿意。Cesar Salad with Grilled Chicken😋👍 $128Cesar salad個汁嘅味道調得恰當,烤雞一般有時會整得太乾,這裡整得嫩口好味。滿意。Fish & Chips 😊 $168我同朋友都好耐無食過Fish & Chips,所以叫了滿足下慾望,炸魚夠大舊,薯條是傳統英式粗條,總體是滿意,對喜歡煎炸食物的人來說是個好選擇,不喜炸物便可以選擇別的食物。Peach Ocean (飲品) $68 😊Peach purée, lemon juice, honey, ginger ale,賣相好靚,特別讚支持環保用紙筒棄膠筒。Red Velvet Cake $48 👍😊我一向都好鍾意red velvet cake, 呢個啲cream cheese好好味,賣相都好靚,係好細個,兩個人share就未必夠喉。推介👍😋服務好,可以訂枱就好方便,地點離銅鑼灣地鐵F1出口行5分鐘,非常方便。唯一一樣美中不足的是在OpenRice訂枱時有寫明是生日,餐廳既然

😋👍 $128

Fish & Chips 😊 $168

Peach Ocean (飲品) $68 😊

Red Velvet Cake $48 👍😊

唯一一樣美中不足的是在OpenRice訂枱時有寫明是生日,餐廳既然有了這資料,如果可以主動送個甜品,又或好似我地咁自己叫了甜品,餐廳能主動插蠟燭等小舉動便會好貼心。
Cesar  Salad  woh  Grilled  Chicken
Fish & Chips
Peach  Ocean