2024-04-22 645 瀏覽
訂咗枱,樓下侍應叫我哋上咗1樓,1樓既侍應又叫返我哋落地下。安排混亂要客人又上又落,係等一個扣分位置。到可以坐低後,又出現第二個扣分位。發現餐紙巾上有竟然飯粒🤢,即係話侍應見到餐紙冇表面污糟就冇重新換過,留俾下一枱客。依種衛生程度接受唔到。瑞士汁乾炒牛河係招牌菜,係幾特別。同普通乾炒牛河唔同,汁同河內分開炒。瑞士汁唔會偏甜,同河粉撈完後都幾掛汁。牛肉冧滑,唔會韌。前豬扒牛舌飯(黑椒味) 咸牛舌炆得好腍,黑椒味係港式味道。不過賣相唔係太吸引。兩個牛餐都係正常發揮,高級版茶餐廳,而且份量可能對男士唔夠。喺香港已經唔多傳統懷舊嘅西餐廳,太平館有幾間分店所有嘅舖位都係以前買落,成本已經大大減低。希望可以請多啲員工。因為樓下就得一個侍應,又要上1樓攞飲品又要顧前台,埋單又要上返1樓。見到都辛苦。。

到可以坐低後,又出現第二個扣分位。
依種衛生程度接受唔到。

前豬扒牛舌飯(黑椒味)
咸牛舌炆得好腍,黑椒味係港式味道。不過賣相唔係太吸引。

2024-04-09