2008-09-18 15 瀏覽
食過幾次嫁啦, 味道ok, 價錢亦ok, 我地次次都左入面o個個2人臺, 好舒適, 睇得出 & 食得出係"用心製造".飲品方面, 試過以下:1. 利賓納soda (幾大杯, 味道正常, 無咩特別)2. 薄荷朱古力 (menu無, request 佢整既, 後來覺得唔夠薄荷味, 佢又另上一杯仔薄荷"汁"比我地, 服務加分!)3. 柚子汁 (我的最愛, 飲得出係鮮榨既, 唔記得$16 定 $18, 抵飲!)4. 金桔檸檬 (一樣係鮮榨, 朋友話好味)食物方面, 試過以下:1. 一口雞 (香口, 幾好味), 2. 焗薯皮 (我覺得似焗豎多d, 係一個薯仔分2邊, 再加蛋salald & 卡夫cheese)3. 蒜香司華力腸 (有蒜香, 但偏喊, 送酒一流, 可惜佢無賣酒)至於個menu, 我估佢地開舖時未想清楚, 咩梳打水$10, 我諗佢地係指pure soda water, 但邊有人會飲pure soda嫁?... 第二次去時, 個menu已經有好多label 紙貼住有關飲品, 呢個係美中不足. ps: YMCA member card 有10% off

飲品方面, 試過以下:
1. 利賓納soda (幾大杯, 味道正常, 無咩特別)
4. 金桔檸檬 (一樣係鮮榨, 朋友話好味)

食物方面, 試過以下:
1. 一口雞 (香口, 幾好味),

ps: YMCA member card 有10% off
店內裝潢
柚子汁+金桔檸檬+一口雞
焗薯皮 (=蛋沙律焗薯)
蒜香司華力腸
$30 (宵夜)