2005-05-01 2 瀏覽
上星期日同朋友黎呢度hi-tea, 下午3點幾, 得幾檯人, 個個都坐晒露天既檯. 呢邊係銅鑼灣較清幽既地方清, 比起購物區個種人迫人既感覺, 呢度真係舒服得多!我叫左個凍既cappuccino ($36), 朋友要左個凍咖啡($33). 我個cappuccino 好大柸仲有d cream響面,好抵飲! 而且買相幾好, 味道都ok, 不過當甜品就差唔多! 朋友就話個凍咖啡無咩特別! 我地仲叫左個regula nacho (好以係$75), 哇, 好大碟好多芝士, 不過我就覺得d nacho唔夠脆, 而且有咁多芝士, 食幾片就飽lu (記住係tea黎架咋! 食完飯先黎!) 埋單15x蚊都唔太貴!