2023-06-25 256 瀏覽
/食物/Cold brew用小玻璃杯和長瓶裝,附上木托盤一同送上,感覺精美。入口好smooth,不會澀或太苦太酸,十分清爽。Iced Latte 高杯裝承,綿密泡泡和鮮奶與咖啡比例很好,其中一塊大冰是咖啡冰,放耐少少都不易淡。小鬆餅與芝麻雪糕雪糕是當天指定的,每日可能不一樣口味,食落濃郁芝麻味,上面仲撒左黑芝麻,增加口感。小鬆餅有加熱,好香好好食,配上附上的莓jam(似自家製!)和手打cream,不時再同雪糕一齊食用,味道非常和諧!/環境/裝修靚是一定的,位置同枱身偏窄,較逼少少,但不會太難耐,亦不會焗。/食器/用嘅餐具大多感覺有精心揀買,很多好靚好特別嘅碟、器皿,好中意呢樣野,食落感覺更enjoy!會再去食!
/食物/

Cold brew

Cold  brew

Iced Latte

/環境/

/食器/

2023-06-24
Cold  brew
小鬆餅與芝麻雪糕
  • cold  brew