2018-07-28 168 瀏覽
對我嚟講,Triple O’s同mos burger都係屬於間中食一次就夠系列🍔因為作為連鎖快餐店,佢地價錢實在唔夠親民,平時我就食m記都可以了😛burger好大個,主要係麵包厚,塊牛肉漢堡扒其實係薄薄的。但食落又唔會特別覺得有咩問題,可能因為有醬汁加持😝醬汁食落似質地稀啲嘅千島醬,少少酸咁,同塊牛肉漢堡扒+包都好夾。Triple O’s會額外擺塊酸瓜喺包外面,如果會食酸瓜嘅人就可以自己擺番入個burger到。其實我一向覺得酸瓜同burger好夾!我好鐘意酸瓜的🙈.知道好多人鐘意Triple O’s嘅粗身薯條🍟呢到嘅薯條不但只粗切,而且仲保留少少薯仔皮。但可惜薯條外表唔脆,如果係炸到外面脆身、入面又啖啖薯,咁就仲正啦😚.其實最重要係burger同薯條都係即落order即製/炸,所以食落都係熱辣辣🤩

原味牛肉漢堡

但食落又唔會特別覺得有咩問題,可能因為有醬汁加持😝

其實我一向覺得酸瓜同burger好夾!我好鐘意酸瓜的🙈
知道好多人鐘意Triple O’s嘅粗身薯條🍟
呢到嘅薯條不但只粗切,而且仲保留少少薯仔皮。