2015-05-26
5月21日其實之前已經食過一次呢度嘅LUNCH BUFFET, 貪佢價錢唔太貴同味道算唔錯. 不過始終LUNCH食唔到咁多, 所以今次熱野我只係食左咖哩.印度咖哩味道幾濃郁, 食得出應該係用好多種香料煮GE, 用麵包點汁食好正!壽司同沙律款式喺LUNCH黎講都算多, 味道OK如果可以refill得密d &有埋我最鐘意食嘅軍艦壽司就very good啦!反而最令我驚喜嘅係DESSERT, 好多BUFFET嘅甜品都冇呢度咁多, 仲要都幾令喎,所以我都食左好多嚿 仲有圖文並茂解釋, D蛋糕好吸引呀~葡撻仔一定要食, 細細粒, 一啖一個, 個皮好香好脆, 好好味有葡撻又點可以無蛋撻? 有點美中不足… 如果有特式蛋撻, 例如燕窩蛋撻, 蛋白蛋撻就好啦~仲有呢個綠茶卷, 上次食過已經覺得好好味. 中間綠茶CREAM夾埋紅豆, 好RICH, 唔太甜, MUST EAT ITEM!後尾我行過酒店大堂嘅餅店, 原來有得買走, 下次我都買番屋企慢慢嘆先J