2021-06-01
平日黃昏 兩人食呢間。第一次黎,環境空間唔算大,但格局幾得意,見到櫈度有各種動物圖案,擺設風格幾特別。而且玻璃外圍透光入黎 幾舒服。更重要呢間 係黃小店。牆上 童真既掛畫幾可愛,忍唔住周圍望欣賞。餐牌既價格 係幾抵食既。不過就係張枱細左少少,上菜有點兒逼。我地點左個肉眼扒同一個意粉都跟餐。餐係包左野飲、餐湯同蒜蓉包。湯上枱時,覺得好有趣、令人會心微笑。然後紅酒牛肋骨意粉黎到,真係好大份。牛肋骨有成8、9件,個味道OK。唔會太鹹,食完好夠飽。有幾粒車厘茄同沙律菜解膩,帶點清新。個扒黎到 哇左聲,咁大塊既!呢薯蓉同菜都OK,個扒就一般般,似唱k個時 k lunch食既質素,不過呢個價錢,「算係咁啦、接受到既、無得要求咁多」,可以話係重量不重質,無乜牛味。最尾無食曬。扒既醬汁同意粉既汁 食落係一樣既。整體來講係OK既,第一次食。每人$120幾左右,又唔係話太貴。
而且玻璃外圍透光入黎 幾舒服。
更重要呢間 係黃小店。
牆上 童真既掛畫幾可愛,忍唔住周圍望欣賞。
我地點左個肉眼扒同一個意粉都跟餐。
餐係包左野飲、餐湯同蒜蓉包。
湯上枱時,覺得好有趣、令人會心微笑。
然後紅酒牛肋骨意粉黎到,真係好大份。
扒既醬汁同意粉既汁 食落係一樣既。