2023-05-06 169 瀏覽
一心想食串燒,見呢間有咁多likes, 少dislikes就去試下…. 伏 !Food : order 左串燒,燒飯團,炸雞軟骨,Tempura, 和牛鍋飯. 炸物唔得,粉漿太厚,好soaky, 好似廚房炸完好耐先有人拎出黎咁款. tempura 有2pcs蝦,其他vegi 1pc each, 蝦淋pat pat, 蕃薯唔粉,同‘懷山’一樣無味. 要$268+10%, 我要求退,佢地accept. 其他串燒非常一般, 性價比高過佢,尖沙咀大把!Service: 首先當晚佢地落單出左問題, bar枱客啲單亂左,我覺得單一錯誤,重新對過啲單就ok. 佢地係有重新對單,但仍然有錯,要客人對黎對去. 另外樓面waiters對食物認識不足,(1)我order燒飯團,佢話sold out, lunch就已經賣晒,我笑笑口話‘咁煲返飯咪得囉!’ 佢都係話無,fine. 我坐bar table 見到Cfu燒ing飯團,我叫另一個waiter 去order飯團,ok, 之後送左過黎 (可能佢聽完我意見即刻去煲飯)(2)我問seasonal tempura有咩?佢話3pcs 蝦 + vegi, 最後送上黎

)(2)我問seasonal tempura有咩?佢話3pcs 蝦 + vegi, 最後送上黎tempura有2pcs蝦.

Waiter非常落力收碟,不停係你左右穿插,佢手袖不停掃掃掃落我未食嘅食物.

整體服務似大排檔!

中途串燒個邊抽氣唔夠,所以打開我正前方露台門,於是我就‘熱風輕輕吹送’ . 好彩未出酷熱天氣警告!

Overall

2023-05-05