2018-09-02 478 瀏覽
同男朋友行經銅鑼灣又唔知食咩好,醒起hmv入面都有餐廳,就打電話去book位試下啦!一入去發現環境都幾好,幾有氣氛,好適合情侶撐枱腳。但係大班人就麻麻喇,太黑喇😂😂可能六點半比較早,加埋哂先得5枱人,所以坐得好舒服!食物種類都幾多,對於有選擇困難症的我真係一大難題🙈🙈🙈我地兩個都唔算好肚餓,所以決定叫一個主菜,另外一個沙律同前菜就算喇!沙律叫左凱薩沙律,前菜就係意式蕃茄醬香腸卷,再加巴馬火腿芝麻菜pizza。普普通通的凱薩沙律都好特別喎!沙律一上枱就已經撈好左,每塊生菜都有滿滿的醬汁,食落仲發現有陣魚味!應該除左沙律醬之外,仲加左魚油!😳😳好唔好食就見人見智喇,我本人就麻麻地魚味🙊🙊🙊反而香腸卷有驚喜!侍應放低的時候貼心提醒我地可能會有少少咸,幫我地打個底先!原來個香腸卷係煙肉包住香腸,所以有會有d咸!但係連埋底的洋蔥一齊食,味道啱啱好,好好食呀!🤤🤤🤤🤤最後仲有巴馬火腿芝麻菜pizza! 嘩,一上枱就見到勁多芝麻菜,好足料呀!😱😱😱Pizza 味道普普通通,但係有太多芝麻菜,我地又唔係太鍾意食芝麻菜,食落個pizza就變得苦左d!🙈🙈呢度氣氛ok,食物都還可以,但價錢就偏貴。侍應唔知

可能六點半比較早,加埋哂先得5枱人,所以坐得好舒服!

食物種類都幾多,對於有選擇困難症的我真係一大難題🙈🙈🙈

普普通通的凱薩沙律都好特別喎!

反而香腸卷有驚喜!

最後仲有巴馬火腿芝麻菜pizza!

嘩,一上枱就見到勁多芝麻菜,好足料呀!😱😱😱

呢度氣氛ok,食物都還可以,但價錢就偏貴。
侍應唔知係米新人,接連送錯幾次野食😔如果平時無咩特別應該就唔會常去喇!