招聘中
月薪 (面議)
$12,000-$15,000
月薪 (面議)
2019-10-03 406 瀏覽
小妹鐘意食壽司!有時晤想用太多錢又想滿足下自己肚皮既心願 爭鮮會係不二之選😉😉😉應該無人夠佢平 $3一件壽司 靚少少晤洗拆包裝個啲盒裝 圍番起大概$4 應該食得無乜壓力點解甘平就晤好深究 晤會大肚痛就好了😂😂😂😂壽司選擇其實都多 不過我都幾偏食 我只會係呢到食三文魚同埋玻璃蝦 有時會食下芝士蟹子 但我真係麻麻地佢塊紫菜 係淋到UN 個人無特別想食芝士蟹子都未必會叫今日同男友兩個食 叫多左 平時可以叫少五件壽司左右都夠玻璃蝦雖然無乜蝦味 但勝左無雪味亦都無腥味三文魚就好睇心情 有時都幾厚切 $3無投訴男友鐘意食八爪魚同螺肉 有叫到壽司 見佢食得幾開心 應該除左紫菜問題 味道係正常另外盒裝壽司叫左三文魚拼鰻魚 鰻魚睇落係新鮮過$3個啲😂😂 小妹晤好食鰻魚 呢件正常無腥味無骨 合格螺肉$18 反而有驚喜 同日本餐廳食無異 仲辣辣地好正
點解甘平就晤好深究 晤會大肚痛就好了😂😂😂😂

今日同男友兩個食 叫多左 平時可以叫少五件壽司左右都夠