2020-10-12 462 瀏覽
又係一個人唔知食乜嘅時候, 喺袋鼠外賣見到呢間有折扣, 記得平時食晏時間經過IFC都多人排隊, 咁就試吓啦💃🏻 嗌咗個一人餐, 有前菜, 小食同主食. 選擇都幾多. 由落order到送到屋企只係20分鐘, 準時又夠快. 包裝好精美, 侍應好細心咁喺盒上面寫咗入邊嘅食物係乜, 同埋啲食物都夠熱👍🏻前菜我揀咗 Greenery Salad, 有 burrata 同 salad leaves, 另加 olive oil. 沙津菜夠新鮮, 好味. 小食我揀咗 Mini Honey Chicken Wings, 有6隻單邊鷄翼, 炸得好香, 不過比較油膩.最後主食揀咗 US  Prime  Beef  &  Foie  Gras  Rice. 好邪惡嘅選擇, 鵝肝夠肥美, 牛肉煎得啱啱好, 唔會太熟又唔會”un”, 再加埋兩隻太陽蛋同醬汁撈飯. 月巴就係咁樣練成的. 另外侍應有用兜將啲餸同飯隔開, 十分貼心👍🏻

Greenery  Salad

Mini Honey Chicken Wings
Maybe Honey Chicken Wings

20 分鐘 (外賣送餐)
Greenery  Salad
Mini Honey Chicken Wings