2020-12-15 77 瀏覽
第一次去呢間餐廳食飯,下午一點幾去到就已經全院滿座,等咗一陣就已經有位。呢間餐廳雖然面積少,但啲枱都好多下,所以感覺有啲侷促,而因為佢地最出色嘅係石燒美國牛肩扒,所以都好多人叫,但亦都令到間餐廳充斥着好大嘅油煙味。我一行兩人,叫咗一個All Day Breakfast 同一個石燒美國牛肩扒套餐。首先個All Day Breakfast 就好快已經上枱,食物質素係唔錯,份量亦都夠大,相信兩個女人食一個都已經會夠飽。但另外叫嘅石燒美國牛肩扒就等咗好耐先上到枱,基本上係個All Day Breakfast 食咗3/4先上到黎。第一次玩呢啲石燒嘅牛,確實係幾過癮,可以根據自己想要幾成熟嘅牛而去自己用熱石烹調。但亦都可以食到舊牛其實無咩牛味,口感叫做過得去。去到埋單,兩人食咗約200蚊唔使加一,我自己個人覺得呢個價錢呢種質素都算合理,但如果有追求生活品味或者食物質素,可以選擇其他餐廳。

石燒美國牛肩扒
All  Day  Breakfast
餐湯
2020-12-06
10 分鐘 (堂食)
All  Day  Breakfast
餐湯