先講講令我最唔滿意嘅銀鱈魚230幾蚊嘅銀鱈魚,口大少少都可以2啖冇晒?好似過份咗啲喎?啲椰菜花同舊魚都差唔多size啦,魚嘅味道只係不過不失,未去到超水準,過熟,但體熟可能係外賣運送期間,餘溫導致 唔怪佢但舊魚真係一打開就令我同男朋友呆晒配嘅係香草忌廉汁,味道唔錯,好香嘅香草味再嚟係個249蚊嘅肉眼扒,首先,配菜嘅蕃茄已經出晒出,令件牛扒底部浸晒水,配紅酒汁,濃味同紅肉幾夾叫咗5成熟,係因為考慮埋需時運送,嚟到應該變成7成熟,所以食落口唔會太硬,不過牛扒冇得揀跟飯或意粉,而係跟薯角,薯角好乾好硬,乾到食唔落,所以係成餐504蚊2個人都食唔飽。最後講個餐湯,忌廉湯,係用麵糊最嘅忌廉湯,以呢個價錢連個餐湯都唔比返少少質素,只係同一般茶記一樣用麵糊開,就好對唔住 西餐廳 3個字囉,咁不如幫襯大快活食鐵板餐算啦唔會再幫襯囉
先講講令我最唔滿意嘅銀鱈魚
但舊魚真係一打開就令我同男朋友呆晒

配嘅係香草忌廉汁,味道唔錯,好香嘅香草味

唔會再幫襯囉
2019-07-07
60 分鐘 (外賣送餐)