2021-04-08 304 瀏覽
💛黃店🔱今次要介紹嘅食物就係位於長沙灣!📜”甜一刻 (長沙灣)📌 地址: 長沙灣福榮街218號美居中心62號舖地下🕐營業時間:16:00-24:00🍽分店地區: 長沙灣📝評價💬📢 好大份!餐牌寫住係二人份量但係我哋三個人都覺得好多👅👅真係好足料好似唔駛錢咁👀👀大大份每個麵包都好脆好香😍😍好抵食而且雪糕都好大球🤩🤩🤩有三層吐司 入面再有好多切好一嚿嚿細既吐司🤣🤣🤣💛好creamy 食到好飽飽👍🏻👍🏻不過等候需時 要留意返😉又係甜一刻💛法式焦糖燉蛋係店入面鎮店之寶之一💫焦糖燉蛋個面好脆好爽口😂😂一開始冇咩味道 食到個底開始feel到creamy既感覺多d 👍🏻👍🏻 賣相好吸引😍除咗有可愛既連豬🤩雖然佢冇咗隻眼🥲🥲😂仲有意思嘅語錄🤭🤭🙌🏻🙌🏻🙌🏻 support please!!!!!🏵環境指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🏵味道指數:👅👅👅👅🏵抵食指數:💰💰💰💰💰🏵回購指數:❤️❤️❤️❤️
💛黃店
🔱今次要介紹嘅食物就係位於長沙灣!
📜”甜一刻 (長沙灣)
📌 地址: 長沙灣福榮街218號美居中心62號舖地下
🕐營業時間:16:00-24:00