2022-08-11 872 瀏覽
見bb瞓咗,拿拿林推入去餐廳食日式炸豬回靧papa周末幫手睇仔功勞心願。 第二次食屯門元朗分店,對上一次唔記得咗幾時啦。打開餐牌就有少少出奇。。價錢平咗親民,但款式就好有啲港式, 好幾個組合都唔係日本常見嘅炸豬配搭。特上(高級)炸豬考定食papa調味磨將依舊,不過豬肉味就好唔同。 雖然炸身翠口,整體上盤乾淨俐落,不過豬味就冇以前咁香的確目前quality食得出係比出面普通炸豬扒店嘅豬肉質素較高,不過就 唔係以前嗰種日本豬獨特嘅豬肉香但無騷味的驚喜。 咖哩豬柳me 我嘅豬柳檔次畀爸爸嘅炸豬扒較低, 入口即刻知道龍與鳳明顯豬肉鎅口,味道淡好多。咖哩都同以前唔同味道, 完全係普通咖哩磚(中辛)嘅味道都好失望 兩個人埋單五百蚊左右, 比以前平咗兩至三呎成,價錢親民咗。【媽媽視線】 入店時店員見我哋舉止鬼鬼鼠鼠馬上已意會到bb瞓咗。佢哋好貼心咁安排我哋係一個角落到,啱啱好夠位放bb車,動作細心輕盈,好多謝

特上(高級)炸豬考定食papa
調味磨將依舊,不過豬肉味就好唔同。
雖然炸身翠口,整體上盤乾淨俐落,不過豬味就冇以前咁香

咖哩豬柳me
我嘅豬柳檔次畀爸爸嘅炸豬扒較低, 入口即刻知道龍與鳳

兩個人埋單五百蚊左右, 比以前平咗兩至三呎成,價錢親民咗。

【媽媽視線】
入店時店員見我哋舉止鬼鬼鼠鼠

2022-08-11
5 分鐘 (堂食)
午餐