昨天和兩個朋友話想來這兒食飯,又見好耐沒有去過,便在這兒開餐了.八點半去到都仲要等了一陣位.因為肚餓關係,所以好快便想到食這些食物了燒雞煙肉豈撒沙律:($42)個雞都做得幾好,唔算好鞋,份量也多.菜好新鮮,個沙律汁好酸好開胃半肉半生熟:($35),大概有八片左右,味道還是半錯呀!但唔記得了點芥辣,唔係相信仲好味.叫了個天婦飯($60);有麵鼓湯和一杯茶.因為我唔食炸野,所以不知蝦的味道如何,都見到三隻蝦同埋有些炸了的食物但飯都唔錯,個汁好味.最後要了個北海道海鮮火定食$92)這個鍋都可以,有一個烏冬加個白飯,一碗麵鼓湯,一杯茶.那個味道一般,烏冬好似街十元三句貨色,無甚特別.唯一海鮮都算多.環境都幾好,好舒服,服務也唔錯.有機會會再來試下其他食物

因為肚餓關係,所以好快便想到食這些食物了
最後要了個北海道海鮮火定食

環境都幾好,好舒服,服務也唔錯.有機會會再來試下其他食物