2010-08-11 9 瀏覽
澳門和台灣友人到港遊遊下~前一晚朋友帶左佢地食韓燒,今晚我就帶佢地黎食西餐~預早幾日BOOK位~位置都幾好~但係整間餐廳好似暗得滯,對眼都有D辛苦西餐的美中不足之處,就係人太多既時候,唔可以圍埋一齊傾計~大大個MENU,但D字好細粒,再加上燈光真的太暗啦.....沙律+麵包籃 -- 沙律好新鮮!!8人兩碟,不知不覺就清晒LU~麵包籃好靚,亦都好食~不過呢,其實麵包淺嘗就可以啦~~唔係食我太飽,之後D野會食唔落.雞翼拼香草燒肋排x2 -- 一碟每款4件,作為餐前小食很不錯~不過肥天使的rib,無out-back咁好食~忌廉蘑菇雞絲蝴蝶粉 -- 侍應游說下叫左大碟份量.8個人黎講,真係差唔多啦~鍾意個粉既汁好多~而蝴蝶粉比意粉易分同易食,唔會拿手唔成世咁~千層麵 -- 勁多肉醬.但味道只係中規中矩.意式錦繡pizza -- 用$1 coupon,真係抵到爛~原價要成$144~薄底,有辣肉腸片~good~!!美式西冷牛扒(六成熟) -- 差.牛扒乾身,太熟同好韌......失望的係所有食物都係唔熱,只係暖~~令人感覺食物唔係太新鮮.各款食物亦都無大驚喜.勝在環境舒適同有$1的pizza co
澳門和台灣友人到港遊遊下~
前一晚朋友帶左佢地食韓燒,今晚我就帶佢地黎食西餐~
預早幾日BOOK位~
位置都幾好~但係整間餐廳好似暗得滯,對眼都有D辛苦
西餐的美中不足之處,就係人太多既時候,唔可以圍埋一齊傾計~

千層麵 -- 勁多肉醬.但味道只係中規中矩.
美式西冷牛扒(六成熟) -- 差.
牛扒乾身,太熟同好韌......

失望的係所有食物都係唔熱,只係暖~~令人感覺食物唔係太新鮮.各款食物亦都無大驚喜.勝在環境舒適同有$1的pizza coupon.
加埋一,每人都係$115~如果無coupon,真係唔會黎~
2010-08-08