2017-09-30
悶悶地,同囡囡兩人試下,星期五晚夜晚7點幾,完全大細枱盡有!坐低,點餐先來個剌身拼盤,人完全不多,但上剌身好像等了很久,由愛回家睇緊中斷去到完場,15分鐘仲未上剌身!終於等到,一夾起上來,我仲以為係任食火煱,剌身切到薄如火煱配料,細件又超薄,完全沒囗感! 雪味十足,鮮味完全 feel 唔到!跟住再試花之卷,軍艦等,食完毫無滿足,足。過眼雲煙,好失望。什麼一囗牛,如果我是帶假牙去食,相信假牙也要報消,趙不到,吞不下,食到想嘔!芝士焗蠔,仲以為係迷你蛋撻! 佢無蠔殼都算,蠔細到好似潮州蠔仔粥果d蠔! 芝士不像芝士,好灰!食了不足一個鐘,都無乜好食,老實講是完全不好食! 埋單吧,一大人加一位5歲小童,盛惠337元,只收現金!埋單離開,行了落樓即肚痛! 好不清潔的食材! 好失敗的放題!