2023-07-04
📌 泰‧雅 📍 大角咀海庭道18號奧海城二期1樓大食代4號舖 ★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*呢日去奧海城,諗住簡簡單單去food court 食過快飯,無諗過都有臥虎藏龍喎。呢間泰菜位於奧海城大食代入面,超過10款套餐任你揀,價位幾平民,加少少錢就可加配不同泰式小食。💫泰式辣炒牛肉飯($65)朋友揀咗中辣,辣到飛天好惹味,牛肉分量極多,米粒分明同好有飯香味。💫泰式雞肉炒河($68)我無朋友咁食得辣,嗌咗微辣,不過食落同佢個中辣差唔多,店員好好人呀,佢幫我再煮到我嘅程度嘅微辣🤭,河粉好出色好夠味,食落滑溜溜又彈牙。💫小食-泰式無骨鳳爪(+$13);炸蝦餅(+$20)叫咗兩個小食,朋友勁讚泰式鳳爪,酸辣度十足,酷辣人士必食。炸蝦餅爽夾唔油,口感彈牙。兩個人食咁多嘢都唔洗200蚊,真係超值。★*"`'*-.,_,.-*'`"*-.,_☆,.-*`'`*-.,_,.-*`'`*★-.,_,.-*
📍 大角咀海庭道18號奧海城二期1樓大食代4號舖
💫泰式辣炒牛肉飯($65)
💫泰式雞肉炒河($68)
💫小食-泰式無骨鳳爪(+$13);炸蝦餅(+$20)
兩個人食咁多嘢都唔洗200蚊,真係超值。