2023-05-24 73 瀏覽
抵食火鍋雞煲放題|📍嚐味有日路過見到呢間餐廳居然出咗火鍋/火鍋+雞煲/火鍋+烤魚放題,而且cp值仲好高🫶🏻入到去餐廳嘅座位都好鬆動有唔少卡位,而且通風幾好,食住邊爐同雞煲都唔會焗🧏🏻‍♀️♡火鍋+雞煲放題♡|💰成人$188+$20 ;兒童(120cm以下)$78 ⭐️如果火鍋放題喺19:30前離席成人只需$158 同埋有樣嘢超值得讚🤩佢呢度嘅雞煲係已經煮好咗然後俾客人加熱住邊食邊煮到更濃味❤️‍🔥唔會好似坊間嘅放題餐廳咁要自己煮再等啲雞件變熟💓成件事方便咗好多!咁哂我呢啲懶鬼😂而且佢啲雞件入味,肉質唔會柴又唔會癡骨👍🏻同埋火鍋提供嘅配料好豐富(見圖),湯底有得揀清湯(雞湯)、梛子雞湯、冬蔭功湯、麻辣湯、鴛鴦湯底+$30就有👍🏻就算無揀鴛鴦湯個湯底都會分開2邊裝👍🏻肉同菜唔洗放埋一齊煮,避免菜吸油嘅情況發生,罪惡感都好似即刻低咗😂肉類都有好多款式啱晒唔同人嘅口味,仲有出面少見嘅牛骨髓即刻嗌咗碟補下鈣😈湯底方面梛子雞湯底好鮮甜,啱晒打火鍋🫶🏻總結餐廳衛生同服務好,店員見到張枱唔夠位放食物仲會幫客人加張細枱👍🏻仲要無加一無限時💓如果同朋友想坐喺度食下放題吹下水又唔想驚住時間有限制嚟呢度就啱哂啦❤️‍
抵食火鍋雞煲放題|📍嚐味

總結餐廳衛生同服務好,店員見到張枱唔夠位放食物仲會幫客人加張細枱👍🏻仲要無加一無限時💓如果同朋友想坐喺度食下放題吹下水又唔想驚住時間有限制嚟呢度就啱哂啦❤️‍🔥