2020-06-19 548 瀏覽
[玥屋]🍣🍣🍣 ——————————————————————————— 呢間位於大角咀嘅隱世壽司鋪一直都無嗰區好出名因為佢價錢平 又高質😛 所以好多時要提早一星期book先有位我係好早6點已經到左壽排隊先有得walk in入去食🤓所以壽司質素都好高 而且份量又足夠比較推薦食. ——————————————————————————— 🍣🍣[三文魚壽司 ]$5三文魚食得出都新鮮 不過就有啲細件 但以呢個價錢嚟講都好正常..🍣🍣[火炙汁燒三文魚腩]$9三文魚腩油脂豐富 再加上火炙😚成個油脂味衝左出嚟..🍣🍣[加州卷]$35一卷有6舊壽司 魚子份量就唔多 但都值得一試..🍣🍣[鰻魚卷]$18一份6件 壽司就細細壽 易入口 而且價錢平 想食下鰻魚都可以試下 ———————————————————————————總體嚟講 我埋單每人都係70蚊左右 如果再叫多啲 都係100蚊左右 真係好抵食 不過佢都係得8個位左右 而且每枱最多三個人 所以要人少少 book晒位 先有機會食到🤢 ——————————————————————————— 玥屋 (大角咀)大角咀海景街44號地舖
我係好早6點已經到左壽排隊先有得walk in入去食🤓
所以壽司質素都好高 而且份量又足夠

🍣🍣[三文魚壽司 ]$5
🍣🍣[火炙汁燒三文魚腩]$9
三文魚腩油脂豐富 再加上火炙😚
成個油脂味衝左出嚟.
🍣🍣[加州卷]$35
一卷有6舊壽司 魚子份量就唔多 但都值得一試.
🍣🍣[鰻魚卷]$18
大角咀海景街44號地舖