2020-04-26
田記魚蛋牛腩專門店 (油麻地).⚜️牛魔王河粉⚜️$48.牛魔王係包括晒所有牛雜嘅食品,有牛腩牛筋牛肚同埋牛肝等等,仲要餸嘅份量係非常之多,而且價錢非常實惠,湯底仲有腩汁添!.⚜️牛三寶米粉⚜️.牛三寶就只包括平時最普及嘅牛腩牛筋以及牛肚,因為個人呢覺得河粉會比較油膩所以就揀米粉,呢度有好多粉面嘅選擇,河粉幼麵油麵任君選擇!.⚜️炸魚皮⚜️.10幾蚊一包魚皮炸得香脆而且又冇益味,除咗堂食定外賣都得,因為佢一早就一包包獨立包裝晒,食唔晒仲可以拎走添!.⚜️淨鮮蝦雲吞⚜️.我哋兩個今日突然間好想食鮮蝦雲吞,所以另外再叫多碗淨雲吞食,如果唔鍾意食粉面嘅人都可以淨嗌餸!.—————————————————-味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️.📍 田記魚蛋牛腩專門店 (油麻地)油麻地碧街45號地下C1號舖—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfood
⚜️牛魔王河粉⚜️$48
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
📍 田記魚蛋牛腩專門店 (油麻地)
油麻地碧街45號地下C1號舖
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #foodporn #田記魚蛋牛腩專門店