今次又同女朋友仔出街食飯!! 由於我地2個都鍾意食西餐關係, 係CWB 食通天行黎行去, 最終都俾呢間吸引住!!由於當日係星期6, 間間都爆晒, 當然也包括呢間啦!! 但係呢間既帶位姐姐好好人!! 我只係等左幾分鐘, 已經安排到一張檯俾我!! ""真係無言感激""坐低左之後, 見到有塊大黑板黑住當晚有咩是日精選, 我地就點左1 客鵝肝, 1客燒雞, 1客卡邦尼意粉, 2杯飲品!!鵝肝: 外層煎得脆脆的!!!唔錯!!, 燒雞: 配合洋蔥,蕃茄等去一齊焗!! 簡直一絕!!好味^.^, spaghetti carbonara: 好creamy, 好香!!我女友既最愛!!不過令我最欣賞既係佢地既服務!! 每一道菜上之前都會俾隻細碟仔俾我地黎share 黎食!! 令我地又享受左一餐好滿意既晚餐!!!

Spaghetti Carbonara
Foie Gras