2016-04-06
想快食burger但又想有餐廳既水準?我覺得triple o 係速食算唔錯既選擇。咁啱朋友係openrice見到triple o有現金券我地就興致勃勃咁走上去hysan food court 食lunch。一上到去照樣係非常多人,而triple o亦都要大排長龍!我地叫左一個蘑菇burger同一個牛肉burger。首先牛肉我覺得肉質都口感都算唔錯,而且漢堡裏面都保留住肉汁,食完完全可以滿足你既食欲,不過我個人就唔係咁中意食酸瓜,所以就直接放棄左個條長長既酸瓜。另外個蘑菇burger 都好好味,我覺得無牛肉咁油膩,而且蘑菇都幾新鮮。 而且我地好貪心咁叫左兩個餐都轉左洋葱圈同芝士薯條。薯條面鋪滿濃濃既芝士,而且仲有好邪惡既沙律醬,雖然食完跑返10個圈都唔掂,不過真係好好味 不過另外個洋葱圈我略嫌炸粉漿有d太厚,唔係好食到洋葱味。 另外我地仲轉左一杯士多啤梨奶昔,個人覺得質地有d稀同太甜,不過都尚算合格。 整體黎講用左優惠圈之後每人大概$80,價錢中等,都算係速食中唔錯既選擇。