2024-05-12
彩福皇宴 - 紅磡置富都會今晚喺紅磡食晚飯 見到彩福有晚飯優惠二選一 有蒸魚$88/燒雞$38選擇 都幾抵食 所以一試金牌脆皮燒雞 呢個炸子雞做得好出色 外皮香脆 內裏嫰滑有肉汁 再點埋鹹鹹地嘅南乳汁增添鮮味鮮菠蘿拔絲咕嚕肉 咕嚕肉當日就正常發揮 不過不失 仲配埋非常Juicy鮮菠蘿 真味帶子小炒王 呢個小炒王都有幾多材料 有帶子 蝦乾 腰果 韭菜花 紅黃甜椒 再用XO醬伴炒 而且夠鑊氣原個椰皇燉燕窩 食完小菜食甜品 呢個椰皇燉燕窩清清地感覺滋潤又養生 面頭仲有滿滿既燕窩彩福皇宴 (置富都會)紅磡都會道6號置富都會8樓821-822, 858號舖27660886#相機食先 #手機食先 #foodie #food #foodpic #foodphoto #yum #yummy #delicious #tasty #hkfood #香港美食 #美食 #hkig #ighk #彩福皇宴 #紅磡置富都會 #酒樓
彩福皇宴 - 紅磡置富都會
彩福皇宴 (置富都會)
紅磡都會道6號置富都會8樓821-822, 858號舖