2012-01-16 43 瀏覽
IMG:6]有個white truffle menu,因為menu寫明每道菜配幾多gm white truffle,佢會當面砰之後片完再砰, white truffle只有多無少, 白松露蛋多士-白松露香蓋過簡單蛋味, 當著面前白松露香湧著真不想放入口, 雖然很薄但味道濃郁招牌紅蝦意粉- 用了原蝦蝦糕煮入蕃茄再煮成汁,每條意粉滲入濃濃蝦糕香,意粉硬度很有咬口,我鐘意這個硬度, 很正宗意大利粉Grilled " Forentina" Porterhouse Steak with Salad $988 - 兩個人食真係太多, 4個人食剛好,,, 一面西冷另一面係肉眼, 超juice, 近來很少吃了靚牛扒, 燒出來帶少紅, 肉汁溜出, 入口肉味很強, 點少少海鹽真係超正正正....伴沙律很新鮮, 材料還有士多啤利&藍草莓,啖啖爽脆加了鮮果既甜,鮮果既甜中和了沒有味道既生菜, 真是不錯配搭
IMG:6]
Scrambled eggs with 2Grams white Truffle

White Truffle
Grilled Forentina porterhouse Steak
2012-01-05
White Truffle
  • Grilled " Forentina" Porterhouse Steak
  • 白松露蛋多士