2024-12-11 0 瀏覽
今日同朋友睇完破地獄,我哋就去咗駱駝漆食一間泰國菜,我哋叫咗一個二人餐,套餐包括:😈二人套餐 1. 酸辣鳳爪沙律少少辣,但係都好開胃2. 椰皇椰青雞湯超清甜,椰子嘅甜再搭配雞肉,超濃郁,好快就飲哂3. 小食拼盤份量都幾多,有豬頸肉,串燒,蝦片等等,味道都唔錯👍4. 招牌火山骨半份 肉份量好足,再加上超多香料,食起嚟好滋味5. 馬拉盞炒通菜必叫菜之一,通菜鮮嫩,搭配馬拉盞炒到香氣十足👏6. 招牌椰汁千層糕甜而不漏,仲有淡淡嘅椰汁味😈香燒沙嗲雞肉串雞肉嫩滑,再搭配秘製沙嗲醬,充滿驚喜😈生椰拿鐵椰香好濃,咖啡味道突出,絕對係飲過最好飲既生椰拿鐵😍😈大象梳打味道正宗,氣泡十足套餐分量都好多,超級抵食😙臨走嗰陣見到餐廳設有兩間獨立房,方便一大班朋友可以一齊唱K打機,超貼心💕餐廳名稱:Add Some Thai Restaurant 餐廳地址:觀塘開源道62號駱駝漆大廈第一座9樓D室#addsomethairestaurant #觀塘美食 #觀塘 #香港必吃 #香港美食 #泰國菜 #泰國美食 #泰國 #觀塘駱駝漆大廈

😈二人套餐
1. 酸辣鳳爪沙律
少少辣,但係都好開胃

2. 椰皇椰青雞湯
超清甜,椰子嘅甜再搭配雞肉,超濃郁,好快就飲哂

3. 小食拼盤
份量都幾多,有豬頸肉,串燒,蝦片等等,味道都唔錯👍

4. 招牌火山骨半份
肉份量好足,再加上超多香料,食起嚟好滋味

5. 馬拉盞炒通菜
必叫菜之一,通菜鮮嫩,搭配馬拉盞炒到香氣十足👏

6. 招牌椰汁千層糕
甜而不漏,仲有淡淡嘅椰汁味

😈香燒沙嗲雞肉串
雞肉嫩滑,再搭配秘製沙嗲醬,充滿驚喜

😈生椰拿鐵
椰香好濃,咖啡味道突出,絕對係飲過最好飲既生椰拿鐵😍

😈大象梳打
味道正宗,氣泡十足