2019-05-26
夏日炎炎,冰凍嘅飲品係必需品。呢間喺渣甸中心嗰頭嘅飲品店主打水果類飲品,比起而家大熱嘅黑糖珍珠鮮奶,感覺更refreshing。火龍果雲朵冰沙(L) $39 價錢有點少貴,但飲落完全覺得物有所值。呢款係店內嘅No.1,賣相超吸晴,我哋跟住店員嘅推薦,叫咗半糖,飲落口,估唔到火龍果都有咁鮮甜嘅味道!白色嘅係足足一杯份量嘅乳酪,用料一啲都唔姑寒,而且加入乳酪,令口感同味道都增添層次,酸酸甜甜消暑一流!西瓜奶蓋歐蕾(L) $28 呢款係新推出嘅味道,我超愛😍 平時我飲咩都正常甜度,呢款店員話走甜都ok,一試,真係喎!走甜仲可以畀客人飲到西瓜原本嘅清甜,加埋個奶蓋唔會好稠,成杯感覺完全係為夏天而設,超滿足!P.S. 飲到最後,西瓜奶蓋歐蕾仲會變成靚靚粉紅色💕5月尾-6月頭,尖沙咀都會開分店,到時唔駛過海都飲到。唔駛加一服務費,埋單2人約$70。如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
P.S. 飲到最後,西瓜奶蓋歐蕾仲會變成靚靚粉紅色💕
5月尾-6月頭,尖沙咀都會開分店,到時唔駛過海都飲到。
唔駛加一服務費,埋單2人約$70。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕