2019-10-08 527 瀏覽
一向中意搵啲隱世小店幫襯下既我,今次就係網上搵到位於工業區既呢間Coffee Shop。對於位置黎講,係有少少難搵。的確係比較''隱世''。樓梯下會見到一個指示牌,要經一條小樓梯上去,就會見到一道藍色大門...坐位吾算話好多,但佢係分開兩邊門自由咁坐。雖然我吾係好食得牛,但店員都好悉心介紹佢地有既餐我就擇左個夏威夷照燒雞漢堡 ($42) ,再加薯角 ($6)。而佢既漢堡既汁都好多下,入面有生菜、菠蘿、雞扒等等,味道好似係小丸子醬汁。我覺得還可以喇,都幾大份既,略嫌個汁搞到個麵包皮好淋,啲汁多到不停流,如果有刀會好d。食完個漢堡好口渴,呢度有個自助區,可以飲下水。黎得Coffee shop,我就跟餐嗌左杯熱既Cappuccino ($10) 黎飲下,佢既口感都幾順滑,咖啡味幾香。如果有件cake食下就正喇!我覺得呢間小店既店員好有禮,而且係度hea又吾會趕你走,幾舒適,下次我會再黎試下佢既自家製手打 100%純牛肉漢堡!
對於位置黎講,係有少少難搵。的確係比較''隱世''。

坐位吾算話好多,但佢係分開兩邊門自由咁坐。

雖然我吾係好食得牛,但店員都好悉心介紹佢地有既餐

食完個漢堡好口渴,呢度有個自助區,可以飲下水。

如果有件cake食下就正喇!