2018-01-23 419 瀏覽
難得既假期想優閒過一日,我地選擇左係西貢行下,因為平日下午既西貢係無乜人,行行下經過有一間柴犬咖啡店,粉藍色同白色為主嘅裝潢吸引左我,俾人既感覺好舒服,入到去因為平日嘅關係,都係無乜人既~入面仲有一隻肥嘟嘟既柴犬,聽到店員叫佢做太郎,好可愛🤗餐牌都好可愛啊🙈我地兩個人叫左一個All day breakfast 同埋一個煙三文魚及羊奶芝士配田園沙律🥗兩個人一齊慢慢食,享受假期。All day breakfast 既窩夫好鬆軟,配合牛油同埋佢自家製嘅果醬,甜甜地鹹鹹地,好食👍🏻煙三文魚及羊奶芝士配田園沙律,多士好脆,羊奶芝士開頭我驚會有騷味,但食落又無喎,反而覺得同普通芝士都冇乜分別。而田園沙律嘅菜都好新鮮。佢地餐具杯碟都好靚啊~呢度絕對係一個休閑好地方,無乜人可以靜靜待半天😊