2020-01-18 111 瀏覽
朋友試過話好食,仲帶我來食飯話慶祝年尾攞獎啦! 果然環境唔錯,好優雅既Tiffany blue 🧩 知慳識儉又大大食嘅我當然係揀dinner set 啦, 先$318,兩主食一小食,仲有兩甜品🍮兩飲品! 邊度搵?😍😍😍 卡邦尼意粉依個係朋友最愛。 白汁基本上都唔會出事,芝士粉同煙肉等配料好和諧。但我想講,依個意粉軟度比較好,可能係因為有白汁一齊煮。🍲黑椒脆香雞扒意粉果然係推介菜式,雞皮係脆口架!好耐都未食過啦!🤭蜜糖芥末雞翼酸酸甜甜,微微芥末味,最中意係d肉彈牙架!雞翼我就自細鍾意食,肉質鮮滑彈牙好緊要。考功夫㗎。👍🏻👍🏻Special drinks 🍸 以月份來劃分。叁月 -最人氣賣相很加分! 原隻士多啤梨🍓同Oreo 曲奇🍪碎在面,然後中間分層係士多啤梨果醬,同奶昔。好欣賞一杯嘢飲可以做到三種唔同層次。陸月類似藍莓乳酪,淡淡的,好舒服😌。沒有士多啤梨的甜度,但配小食一流。最熱門嘅甜品🍮 法式焦糖燉蛋賣晒,揀咗比利時窩夫 & 藍莓芝士餅🍰,都幾有水準。
朋友試過話好食,仲帶我來食飯話慶祝年尾攞獎啦!

果然環境唔錯,好優雅既Tiffany blue 🧩

卡邦尼意粉

依個係朋友最愛。

黑椒脆香雞扒意粉
果然係推介菜式,雞皮係脆口架!好耐都未食過啦!🤭

蜜糖芥末雞翼

酸酸甜甜,微微芥末味,最中意係d肉彈牙架!
雞翼我就自細鍾意食,肉質鮮滑彈牙好緊要。
考功夫㗎。👍🏻👍🏻

Special drinks 🍸 以月份來劃分。

叁月 -最人氣

賣相很加分!