餐廳: 士林台灣麵
資訊:

2017-12-14 302 瀏覽
係元朗買完其澳花生糖,發現宜間好多人係出面食,其實入面有好多位,不過係出面食又好有氣氛.叫咗個鹵水拼盤,有豆干,鹵水蛋,豬耳; 唔係好似茶蛋咁飄香,唔係好濃,食落去件件都有味😋😋😋😋; 麻辣金錢肚, 切到細細條咁, 好容易食,又淋又入味😋😋😋😋, 同青瓜一齊食唔錯; 叫咗干拌麵同辣湯麵, 2樣都好食,干拌好似食咗淡味炸醬麵咁😋😋, 湯麵冇放辣油都夠辣😋😋😋😋; 酥炸雞扒,真係好脆呀😋😋😋😋, 炸醬好薄👍🏻👍🏻👍🏻, 個薄荷綠茶又甘味好清甜呀😋😋😋😋; 香芋奶茶當然有芋味啦,😋😋😋又有我最愛的減肥甜💯. 全部食呭,一D都唔口渴,我會再去呀!鹵水拼盤麻辣金錢肚酸辣湯麵干拌麵酥炸雞扒香芋奶茶薄荷綠茶舖面

鹵水拼盤

香芋奶茶

薄荷綠茶

舖面
2017-12-10
5 分鐘 (堂食)