2024-08-09
元朗開左個新商場,當然要去行下,行完就行去格離Yoho Mall 2期食牛大人。套餐簡了澳洲極上和牛套餐,以個套餐可以食晒不同級數的牛肉,而且餐廳亦贈送的和牛牛丸,和牛牛丸真的不能錯過,超爆汁。湯底有十多款選擇,有辣有唔辣,我地點了阿嬤養生濃湯鍋,湯底好足料 飲落鮮甜牛肉有不同部位不同級數選擇,安格斯特選牛板腱、澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排,三款質素都好高,其中安格斯牛小排油脂分佈均勻,油脂豐富,入口軟腍除了有牛肉,餐廳有豚肉,羊肉、雞肉可以選擇,而海鮮有蝦、沙白、脆肉鯇等等,海鮮質素都唔錯,蝦爽口彈牙,沙白處理得好好,沒有沙,以家仲有期間限定台灣直送漿類。台式火鍋一定唔小得的台灣小食,有真豬小香腸、魚皮、士林鹽酥雞、鬼馬油條等等,每次可點一至兩件,可以食多幾款。餐廳採用QR落單,方便又快捷,除了QR落單!自助吧有超多火鍋配料,有蔬菜類、丸類、麵類等等,而且有十多款不同醬料,而飲品櫃有自家茶類、紙包飲包,罐裝,如果飲品櫃唔岩,可以QR落單,有酸梅湯,鴨屎香檸檬茶、柑桔野果等等,款式非常之多。以個月餐廳有Dreyer’s 雪糕任食,食完非常之滿足
以個月餐廳有Dreyer’s 雪糕任食,食完非常之滿足