2024-01-11
今日去到好近元朗加州花園附近,只需要行大概一百米左右!去食一間幾出色既酸菜魚!除左出色之外!個種嫩滑程度真係好堅!餐廳好有空間、玻璃除左透自然光之外、亦都令人感覺舒服放鬆既感覺!餐廳範圍都比較大、除左有室內位置、亦有室外位置、出面室外位置更設計到好有園林花園感覺!店主亦好貼心,室外位置仲加設左好多太陽傘、感覺好貼心、坐位位置都好舒服!呢度除左有好食既酸菜魚之外、仲有好多晚間小菜都好好食!例如有;惹味川雞煲、奇味雞,麻辣雞、胡椒豬肚雞、仲有川味烤魚!我當然都係食酸菜魚啦!點解甘有魔力?因為佢酸菜魚真係真係好滑!仲有幾種味道選擇!我自己記選擇左金湯!不過如果食得辣嘅你我推薦你食麻辣酸菜魚!真係香噴噴㗎!酸菜魚配料我建議加薯粉同豆腐卜、啖啖入味又開胃!仲有碗飯、好抵食!小食我就選擇左佢既黑椒蜜糖雞中翼!真係香脆可口,又唔係炸粉好厚個種!咬落香甜,仲要啖啖肉?黑椒蜜糖都好出眾!口感好正!盈小館新界元朗新田青山公路米埔段168號地點位於加州花園路口前100米(單車徑旁)
我當然都係食酸菜魚啦!
盈小館
新界元朗新田青山公路米埔段168號
地點位於加州花園路口前100米(單車徑旁)