2016-07-18 2124 瀏覽
元朗的壽司店出名大大份,勁抵食。其中一間大路壽司店係酒泉。之前請朋友去元朗食飯,諗唔到食乜,都係揀酒泉。如果要認真食日本嘢,高級日本嘢嗰種,會話佢唔夠好食(真係有人係咁)。喂大佬呀,人哋收你幾錢啫,一分錢一分貨,就係咁解。但一家人或者一班人去食,食到十三成飽,啲嘢又唔差,每人平均二百幾蚊,係勁開心嘅。今次叫外賣。對唔住呀,我唔環保,我對唔住地球。但因為屋企有人行動唔方便,所以就咁囉。我哋外賣自取,元朗送去屯門都得,要加多40蚊喇。食物賣相好睇,沒有 PS 直出,最接近真相我屋企人好鍾意叫蟹柳蟹籽沙律,因為夠大盤。如果得兩三個人,千祈唔好叫,因為真係會食得飽,無胃口食其他嘢芒果軟殼蟹卷- 芒果唔酸花之戀同樣係屋企人最愛,有拳頭咁大,一舊已經夠飽肚,三文魚色水唔錯

我哋外賣自取,元朗送去屯門都得,要加多40蚊喇。
食物賣相好睇,沒有 PS 直出,最接近真相

芒果軟殼蟹卷- 芒果唔酸

外賣自取