2021-09-18
🍣玉子壽司💵12🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 為1客2件,玉子好大塊😂但玉子煎到竉咗少少,食落有啲苦~🥗蟹子沙律💵30🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 有巨多蟹子,都大碗既~🧀芝士年糕💵38🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有3舊芝士年糕,但味道我就覺得一般般,因為入面勁少芝士🥲🍣三文魚子親子卷💵36🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀得1舊,對我黎講都有啲貴,其實我想要三文子軍艦🥲但menu上無既~啲飯比三文魚包圍住,上面三文魚子都多既,都新鮮既~🍣三文魚腩壽司💵26🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀為1客有2件,舊飯細細地,而三文魚腩切得岩岩好,都不錯~🍣蔥粒吞拿魚親子卷💵23🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 得1舊,親子卷都係有三文魚包住舊飯,面頭既吞拿魚蓉都好多,食落都新鮮既~🍣火炙三文魚醬油漬💵14🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 為1客2件😂個人口味唔同,成個口味唔夾,唔岩我食,面頭原來係啲梅蓉~☀️整體而言,等候時間勁耐,本身話30分鐘,之後再話等15分鐘,最後都係要再唔知幾耐🥲不過都明白有時太多單做唔切既~不過食物選擇唔多,某啲價錢都有啲貴,食完好口乾,重點係付款方式唔太方便,只收現金,要注意⚠️
🍣玉子壽司💵12
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
為1客2件,玉子好大塊😂但玉子煎到竉咗少少,食落有啲苦~
🥗蟹子沙律💵30
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
有巨多蟹子,都大碗既~
🧀芝士年糕💵38
有3舊芝士年糕,但味道我就覺得一般般,因為入面勁少芝士🥲
🍣三文魚子親子卷💵36
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
啲飯比三文魚包圍住,上面三文魚子都多既,都新鮮既~
🍣三文魚腩壽司💵26
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
為1客有2件,舊飯細細地,而三文魚腩切得岩岩好,都不錯~
🍣蔥粒吞拿魚親子卷💵23
🍣火炙三文魚醬油漬💵14