2024-10-06 266 瀏覽
朗屏一帶真係好多cafe 小店!依間新開冇幾耐,餐牌其實有日式同西式作為Cafe愛好者嘅我哋當然揀咗西式啦!依度坐得好舒服!平日仲有lunch menu,都幾抵食大啡菇 egg Benedict $68 4.5/5佢應該係我哋食個暫時最好食嘅 egg Benedict流心蛋係基本念但想講佢隻醬真係無敵!平時食egg Benedict都會覺得啲荷蘭醬有啲漏,依個醬甜甜地,Creamy得來唔會太漏 好少egg Benedict 係配大啡菇,呢個好特別!個菇切開仲會流汁!麵包食得出有看過!全部嘢加埋好夾好好食黑松露大啡菇蟹肉長通粉 $78 4/5依個又係好不錯!估唔到佢仲加埋滿滿嘅芝士碎(份量好足,好足料!蟹肉俾得唔少大啡菇切開都係有汁!不過就覺得唔太夠黑松露味如果多番少少黑松露味就好芝士肉醬長通粉 $68 4/5真係好耐冇食過肉醬長通粉呢依個幾surprise!肉醬加埋蕃茄真係無敵芝士令到成個意粉鹹鹹地都幾夾炒值得一試!
作為Cafe愛好者嘅我哋當然揀咗西式啦!
依度坐得好舒服!平日仲有lunch menu,都幾抵食

大啡菇 egg Benedict $68 4.5/5
佢應該係我哋食個暫時最好食嘅 egg Benedict