📍元朗國戚風蛋糕 · 多種口味日日新鮮出爐‼️ -- 老陳餅店🍰👨🏻‍🍳·============================早幾個月前同@sa_foodieadventure @hungrypiggiess一齊遠征元朗國搵好嘢食🥰山長水遠去到緊係要買返啲手信返屋企啦😹於是就去咗呢間頗多人介紹過嘅老陳餅店睇下~呢到主打多款口味嘅戚風蛋糕,每日都係新鮮即製㗎!-———----------------⭐️芝麻戚風蛋糕($14)一打開有陣陣黑芝麻嘅香氣~蛋糕體鬆軟唔油,尚算濕潤,但個人覺得甜度可再調低一點🙈另外食落黑芝麻味亦唔算香濃,有點失望....🥺🥺整體嚟講不過不失無乜亮點,不過勝在價錢親民嘅🤭--------------------------賣相:6.7/10味道:5.8/10性價比:7/10回頭度:5/10--------------------------

============================
-———----------------
⭐️芝麻戚風蛋糕($14)
--------------------------
賣相:6.7/10