2025-02-16
大概八點幾嘅時候同朋友去到餐廳,餐廳入邊都幾多人,好好生意店員好友善、有禮貌,當我哋落完餐之後,店員有耐性慢慢咁樣重複一次我哋要order嘅餐點,而且因為自己同朋友都比較想食台灣小食>正餐,咁所以就淨係嗌咗一個飯,同埋兩款小食,一個甜品,店員都好好咁樣攞多兩個碗俾我哋分肉鬆芋泥鐵板吐司芋泥厚實味道濃郁,入口綿密,肉鬆帶有淡淡鹹香,每一口都食到芋泥粒同肉鬆,非常足料。見到toast係有焗過嘅,但係因為我哋見到滷肉飯同埋蛋餅都好吸引,掛住食其他嘢食,咁所以去到後尾個toast變林咗少少,口感上冇咁脆鹽酥雞大雞扒魯肉飯飯嘅份量非常多,我哋兩個人食啱啱好,大雞扒呢個名名副其實,大塊得來亦都都炸得好香脆炸,滷肉肥瘦均勻,性價比頗高,下次嚟到一定encore!芝士肉鬆蛋餅蛋餅外皮軟熟,芝士同肉鬆好match仙草芋圓食完啲鹹嘢就係時候食返啲甜嘢,芋圓煙煙韌韌,配搭埋仙草爽滑,水晶晶瑩剔透 ,口感Q彈、爽口,紅豆鬆軟香甜,讚整體體驗非常滿意,而且價錢唔算特別貴,又食到好多嘢,超級推薦大家嚟
肉鬆芋泥鐵板吐司
鹽酥雞大雞扒魯肉飯
芝士肉鬆蛋餅
蛋餅外皮軟熟,芝士同肉鬆好match
仙草芋圓