今日去咗元朗b-mix燒肉餐酒館食飯,真係食到好滿足!🥰首先,佢嘅雞髀菇真係好好味,個味好鮮甜🫶🏻粟米好甜 真係好食!砵仔蒜蓉牛油野菌個蒜蓉牛油嘅味道好濃郁,同埋野菌都好鮮美🥰🥰B-MIX丼飯都好推介,紫菜、蟹子、溫泉蛋同飯素撈埋飯😍真係好好味😋柚子胡椒蜜糖五花肉係我嘅最愛!個五花肉燒得香脆,蜜糖同柚子胡椒嘅組合真係好開胃。再嚟就係厚燒牛舌心同極上牛小排,兩款牛肉都好嫩滑,入口即化❤️薩摩赤雞腎同蒜蓉牛油廣島蠔都係好好食嘅選擇,雞腎鮮嫩多汁,廣島蠔鮮甜彈牙😍日本鯖魚真係好鮮✨肉質鮮嫩,魚味都好濃郁😳特大新鮮果茶同魔幻百香果茶兩杯茶都好開胃同解渴🧡🧡🧡總括嚟講,呢間餐廳嘅食物真係好好味,每樣都好出色。而且服務亦都好好,員工好友善❤️😍同埋成個裝修都好日系 背景播住宮崎駿嘅音樂🫶🏻🫶🏻好舒服✨✨✨
今日去咗元朗b-mix燒肉餐酒館食飯,真係食到好滿足!🥰

日本鯖魚真係好鮮✨肉質鮮嫩,魚味都好濃郁😳

特大新鮮果茶同魔幻百香果茶兩杯茶都好開胃同解渴🧡🧡🧡