為食仔繼續出動見到所有食評都係笑臉搞到我心思思點都要去試吓多款唔同嘅手工漢堡包選擇,好貼心仲有素食口味🫶🏻選擇困難症嘅我多數叫返同店名一樣嘅招牌菜😂馬森至尊套餐配洋葱圈配香蒜檸檬醬😍份量超大個,好足料之餘,未放入口已經比賣相吸引入邊有好厚嘅手打漢堡扒,西式腸、煙肉、 炒蛋、蕃茄、生菜配埋塊半融芝士不得了 大個到我要分層食😂手打漢堡扒充滿肉汁 😋 推介!鵝肝牛肉漢堡套餐配芝士肉醬薯條鵝肝煎得香脆又滑配埋新鮮生菜蕃茄即使加埋漢堡扒一齊食都唔覺得好油膩👍🏻 兩者加埋簡直滿足😌芝士肉醬薯條一定要趁熱食,呢個組合又係冇得輸,忍唔住一條一條放入口😂本身想叫可樂但係見到有桂花冷泡茶又試吓,清清地好舒服又解渴🫰雖然呢度煮蛋食漢堡包但係杯Iced Latte都唔錯哦雖然見到午餐時間小店好多人,服務員都做到氹氹轉,但係依然滿臉笑容,同好有禮貌,食物又好食,所以多人排隊真係有原因👍🏻見到炸魚薯條$49好抵😂下次再嚟食過😊
為食仔繼續出動

見到所有食評都係笑臉搞到我心思思點都要去試吓
多款唔同嘅手工漢堡包選擇,好貼心仲有素食口味🫶🏻

選擇困難症嘅我多數叫返同店名一樣嘅招牌菜😂
馬森至尊套餐配洋葱圈配香蒜檸檬醬

😍份量超大個,好足料之餘,未放入口已經比賣相吸引
入邊有好厚嘅手打漢堡扒,西式腸、煙肉、 炒蛋、蕃茄、生菜
配埋塊半融芝士不得了 大個到我要分層食😂

手打漢堡扒充滿肉汁 😋 推介!
鵝肝牛肉漢堡套餐配芝士肉醬薯條

雖然呢度煮蛋食漢堡包但係杯Iced Latte都唔錯哦